Clearomizor Tigara Electronica Kanger T2

Clearomizor Tigara Electronica Kanger T2

Producător:Kanger
Cod produs:Clearomizor Kanger T2
Disponibilitate:Out Of Stock
Preţ: 23,00 RON
TRANSPORT GRATUIT PENTRU TOATE COMENZILE DE TIAGRI ELECTRONICE, LICHID DE TIGARA SAU ACCESORII TIGARETE, CE DEPASESC SUMA DE 99 RON.
Toate tigarile electronice, lichide de tigara electronica sau accesorile pentru tigarete comercializare de care Ecovape, sunt produse originale, autentice si indeplinesc standardele TPD. Toate tigarile electronice, lichide de tigara electronica sau accesorile pentru tigarete comercializare de care Ecovape, sunt produse originale, autentice si indeplinesc standardele TPD.
Toate tigarile electronice, lichide de tigara electronica sau accesorile pentru tigarete comercializare de care Ecovape, sunt produse originale, autentice si indeplinesc standardele TPD.

Descriere

Vaporizatoare

Clearomizor Tigara Electronica Kanger T2

Alegand un clearomizor Kanger T2, veti dispune, la un pret economic, de un clearomizor robust, cu autonomie ridicata de lichid, foarte usor de utilizat, fiabil, cu rezistente de calitate ce ofera o aroma placuta si o producție ridicata de abur.
Clearomizor servisabil Kanger T2, acest model beneficiaza de o constructie foarte robusta, nu se sparge , nu curge si nu genereaza gust de ars, poate fi usor demontat si curatat, rezisteta se poate schimba fiind detasabila 

Capacitatea de incarcare cu lichid este de 2.4 ml.

Producator KangerTech