Livrare

 

Livrarea Comenzilor

Pentru comenzile ce depasesc suma de 100 lei, plata transportului este Gratuta.

Comenzile se pot expedia prin:

-Expeditii nationale-Curierat rapid Fan Curier,doar in aria de acoperire, costul de livrare este de 15 lei. Timp livrare 24 pana la 48 ore.

-Expeditii nationale- Posta Romana, costul de livrare este 12 lei. Timp livrare 3-4 zile.

-Expeditii in Bucuresti-Curierat rapid Fan Curier, Costul de livrare este 10 lei. Timp livrare 24 pana la 48 ore.

Expeditiile ce livrate prin curierat rapid se vor face la adresa mentionata de dumneavoastra in comanda, iar pentru expeditile prin Posta Romana se vor ridica de la Oficiul Postal arondat adresei dvs.

In cazuri exceptionale datorate unor conditii meteo nefavorabile sau a altor calamitati naturale ce afecteaza traficul rutier/feroviar, timpul de livrare se poate extinde

Pentru un plus de siguranta, comenzile vor fi confirmate telefonic de un agent de livrari EcoVape, si doar in urma acestei cofirmari comanda va fi expediata.

Mentiunile privitoare la neconcordanta, cantitatea, starea estetica sau buna functionare a produselor expediate, se va face imediat dupa preluarea comenzii de catre dvs. , reclamatiile nesesizate in ziua preluaraii comenzi de catre dvs, dor fi considerate nule. Exceptie de la aceasta regula vor face produsele ce prezinta vicii de fabricatie ascunse ce nu pot fi observate in acest interval.