Incarcator Tigara Electronica USB

Incarcator Tigara Electronica USB

Cod produs:Incarcator USB
Disponibilitate:Out Of Stock
Preţ: 9,90 RON
TRANSPORT GRATUIT PENTRU TOATE COMENZILE DE TIAGRI ELECTRONICE, LICHID DE TIGARA SAU ACCESORII TIGARETE, CE DEPASESC SUMA DE 99 RON.
Toate tigarile electronice, lichide de tigara electronica sau accesorile pentru tigarete comercializare de care Ecovape, sunt produse originale, autentice si indeplinesc standardele TPD. Toate tigarile electronice, lichide de tigara electronica sau accesorile pentru tigarete comercializare de care Ecovape, sunt produse originale, autentice si indeplinesc standardele TPD.
Toate tigarile electronice, lichide de tigara electronica sau accesorile pentru tigarete comercializare de care Ecovape, sunt produse originale, autentice si indeplinesc standardele TPD.

Descriere

Incarcatoare

Incarcator Tigara Electronica USB

Incarcator USB este potrivit atunci cand doriti sa incarcati bateria la calculator. Produsul este compatibil cu modelele de baterii 1100 mAh, 650 mAh,1300 mAh,1650 mAh si 2200 mAh. Noile incarcatoare cu o capacitate de 420 mAh fac posibila reincarcarea unei baterii de 1100 mAh in numai 2 ore si 30 de minute.

Compatibil bu baterii ego, evod.