Clearomizor Tigara Electronica Kanger Evod 2

Clearomizor Tigara Electronica Kanger Evod 2

Producător:Kanger
Cod produs:Clearomizor Kanger Evod 2
Disponibilitate:Out Of Stock
Preţ: 35,00 RON
TRANSPORT GRATUIT PENTRU TOATE COMENZILE DE TIAGRI ELECTRONICE, LICHID DE TIGARA SAU ACCESORII TIGARETE, CE DEPASESC SUMA DE 99 RON.
Toate tigarile electronice, lichide de tigara electronica sau accesorile pentru tigarete comercializare de care Ecovape, sunt produse originale, autentice si indeplinesc standardele TPD. Toate tigarile electronice, lichide de tigara electronica sau accesorile pentru tigarete comercializare de care Ecovape, sunt produse originale, autentice si indeplinesc standardele TPD.
Toate tigarile electronice, lichide de tigara electronica sau accesorile pentru tigarete comercializare de care Ecovape, sunt produse originale, autentice si indeplinesc standardele TPD.

Descriere

Vaporizatoare

Clearomizor Tigara Electronica Kanger Evod 2

Clearomizorul Kanger Evod2 BCC o creatie a producatorului KangerTech care s-a transpus in realizarea unui dispozitiv de top care se adreseaza oricarui fumator de tigara electronica initiat, sau doar la inceput de drum si care pe buna-dreptate doreste maxim de rezultate atunci cand vapeaza.
Cantiatatea generoasa de abur si redarea fidela a aromei face ca EVOD 2 BCC sa fie deja in topul preferintelor utilizatorilor, in ciuda timpului putin scurs de la lansare pe piata de profil.
Capacitatea rezervorului este de 2 ml, iar rezistentele pe care le veti putea insera pot avea valori cuprinse intre 1.5 si 2 ohmi, ceea ce inseamna o plaja care acopera orice cerinta in materie de consistenta a vaporilor obtinuti. Filetul de conectare este compatibil cu orice baterie de tip eGo sau Evod.