Clearomizor Tigara Electronica Aspire Nautilus Mini

Clearomizor Tigara Electronica Aspire Nautilus Mini

Producător:Aspire
Cod produs:Clearomizor Aspire Nautilus Mini
Disponibilitate:Out Of Stock
Preţ: 120,00 RON
TRANSPORT GRATUIT PENTRU TOATE COMENZILE DE TIAGRI ELECTRONICE, LICHID DE TIGARA SAU ACCESORII TIGARETE, CE DEPASESC SUMA DE 99 RON.
Toate tigarile electronice, lichide de tigara electronica sau accesorile pentru tigarete comercializare de care Ecovape, sunt produse originale, autentice si indeplinesc standardele TPD. Toate tigarile electronice, lichide de tigara electronica sau accesorile pentru tigarete comercializare de care Ecovape, sunt produse originale, autentice si indeplinesc standardele TPD.
Toate tigarile electronice, lichide de tigara electronica sau accesorile pentru tigarete comercializare de care Ecovape, sunt produse originale, autentice si indeplinesc standardele TPD.

Descriere

Vaporizatoare

Clearomizor Tigara Electronica Aspire Nautilus Mini

Clearomizorul Aspire Nautilus BVC cunoscut si ca Glassomizor, Aspire Nautilus este expresia unui desing revolutionar, creatie ce are la baza feedbekul vaperilor.
Nautilus are un design exclusiv, cu flux de aer reglabil in patru trepte. Aceasta optiune va permite sa reglati cantitatea de vapori, debitul de aer, th-ul, abur rece sau cald, etc.
Se recomanda utilizarea impreuna cu un Mod sau o Baterie cu voltaj variabil cu capacitate mai mare.
Capacitatea de umplere cu lichid a acestui clearomizor este de 3ml.

Produs original cu cod de verificare