Baterie Tigara Electronica Vision 1300mAh

Baterie Tigara Electronica Vision 1300mAh

Producător:Vision
Cod produs:Baterie Vision 1300mAh
Disponibilitate:Out Of Stock
Preţ: 64,00 RON

Opţiuni disponibile

* Culoare :

TRANSPORT GRATUIT PENTRU TOATE COMENZILE DE TIAGRI ELECTRONICE, LICHID DE TIGARA SAU ACCESORII TIGARETE, CE DEPASESC SUMA DE 99 RON.
Toate tigarile electronice, lichide de tigara electronica sau accesorile pentru tigarete comercializare de care Ecovape, sunt produse originale, autentice si indeplinesc standardele TPD. Toate tigarile electronice, lichide de tigara electronica sau accesorile pentru tigarete comercializare de care Ecovape, sunt produse originale, autentice si indeplinesc standardele TPD.
Toate tigarile electronice, lichide de tigara electronica sau accesorile pentru tigarete comercializare de care Ecovape, sunt produse originale, autentice si indeplinesc standardele TPD.

Descriere

Baterii

Baterie Tigara Electronica Vision 1300mAh

O baterie fiabila, cu o constructie solida, ce ofera la un prea echitabil, o autonomie ridicata, asigurata de acumulatorul de 1300 mAh.
Bateria Vision 1300 mAh dispune de o conexiune standard eGo/510, fiind astfel compatibila cu majoritatea dispozitivelor de vaporizare comercializate în prezent. Bateria Vision 1300mAh este una dintre cele mai populare baterii ale momentului, oferind dimensiuni reduse si capacitate înalta, la un pret echitabil. Lungimea bateriei este de doar 87mm, iar diametrul de 16mm, bateria Vision 1300 potrivindu-se perfect cu orice model de clearomizor actual. Acumulatorul Litiu - Polymer inclus de 1300 mAh ofera atunci cand este complet incarcat o autonomie de aproximativ 24-36ore.
Bateria dispune de asemenea de functia de indicare a nivelului de incarcare, prin schimbarea culorii led-ului.
Bateria ofera si functia de oprit/pornit, la 5 apasari consecutive ale butonului de activare, precum si functiile de protectie la scurt-circuit,la supra-incarcare sau la descarcare completa.

Baterie ego, ego-t