Lichid Hangsen 10ml

Lichid Hangsen 10ml

       

Lichidele Hangsen se bucura de o mare popularitate in randul utilizatorilor de tigari electronice, popularitate datorata calitatii superioare si aromelor deosebite din aceasta gama unica, ele se comercializeaza in peste 80 de tari din intreaga lume. Lichidele Hangsen sunt fabricate din ingrediente de tutun naturale, cu un procent foarte scazut de chimicale, nicotina folosita de Hangsen in fabricarea lichidelor avand o puritate de 99%, bazele folosite, PG, VG sau amestec,  sunt fabricate de firma americana DOW. Intreg procesul de fabricare al lichidelor Hangsen urmeaza cu strictete normele ISO 9001 cat si noul standard TPD. Lichidele Hangsen din oferta noastra sunt produse in fabrica Hangsen din Polonia.

 

ListăGrid
Produse pe pagină:
Sortare după:

VANZAREA CATRE MINORI ESTE INTERZISA

  • Produsele vandute pe acest site pot contine nicotina, substanta care genereaza un grad ridicat de dependenta. A nu se lasa la indemana copiilor. Nicotina inghitita poate fi otravitoare. Daca este inghitita consultati de urgenta medicul.

Despre Ecovape

  • Ecovape este un magazin online de tigari electronice, componente, lichide si accesorii. Printre brand-urile comercializate de noi se numara: Joyetech, Liqua, King's Dew, Vaporesso, Kanger, Aspire, Eleaf, Smok, Hangsen. Vizitand showroom-ul nostru din strada Ritmului, nr.1 Bucuresti, puteti beneficia de consiliere profesinala, astfel incat sa obtinetii toate informatiile necesare despre lichide, arome sau tigari electronice.